2010 m. lapkričio 22 d., pirmadienis

Christina Aguilera Ellen DeGeneres laidoje

Iškart po Jay Leno laidos Aguilera pasirodo itin populiarioje pokalbių laidoje su Ellen DeGeneres. Šioje laidoje Aguilera ir vėl kalba apie "Burleska", atlieka gyvai dieną iš "Burleska" CD. Laidos metu prisimenamas Aguileros sūnus Max'as, rodomos nuotraukos iš dainininkės asmeninės kartotekos, dalijamasi įgyta kaip aktorės patirtimi ir įspūdžiais.



Christina Aguilera Jay Leno laidoje

Aguilera po "Burleskos" premjeros nesnaudžia ir jau skatina filmo populiarumą ir reklamuoja CD. Jay Leno laidoje pop atlikėja atlieka vieną iš filmo dainų, aišku, gyvu balsu. Nerimą kelią tik tai, kad "Burleska" užgožia "Bionic" albumą ir šis jau tarsi liko praeityje, tuo patvirtindamas, kad šį albumą labai rėmė buvęs Aguileros vyras. Galbūt tiesa, kad dainininkė norėdama visiškai pamiršti vyrą, nustumia "Bionic" į šalį. Pridedu dainą, kuri skambėjo Jay Leno laidoje:

"Burleska" premjera









Neįmanoma sudėti visų nuotraukų iš vykusios "Burleska" filmo pristatymo šventės, tad įdedu keletą, kad suprastumėte, kokią patirtį įgavo Aguilera dirbdama kine. Cher po vienuolikos metų petrtraukos sugrįžta įkino filmą! Čia galite išvyste dvi legendas vienu metu. "Burleska" jau plinta po pasaulį, jau pasirodė ir CD, primenu, kad "Burleka" yra miuziklas, kuris neaplenks ir Lietuvos. Laukiame jo pasirodant! "Burleska" atrieda, atidunda!

Chris Aguilera pasirodys reperio albume

Vienas garsiausių pasaulio reperių T.I. jau po truputį atskleidžia savo naująjį albumą, kuriame išvystame ir Christiną Aguilerą. Pastaroji su žymiu reperiu įrašė darainą. Pridedu viso T.I. būsimojo albumo dainų sąrašą:

1. Welcome to the World Featuring Kanye West and Kid Cudi
2. How Life Changed Featuring Mitchelle’l and Scarface
3. Get Back Up Featuring Chris Brown
4. I Can’t Help It Featuring Rocko
5. That’s All She Wrote Featuring Eminem
6. No Mercy Featuring The-Dream
7. Big Picture
8. Strip Featuring Young Dro and Trey Songz
9. Salute
10. Amazing Featuring Pharrell
11. Everything On Me
12. Poppin Bottles Featuring Drake
13. Lay Me Down
14. Castle Walls Featuring Christina Aguilera

Pridedu linksmą įrašiuką iš įrašų studijos:


Auguilera ir vėl puošia žurnalų viršelius!


Prieš jus dar du žurnalai, kuriuos papuošė pop dievaitė Christina Aguilera. Vienas iš jų "Cosmapolitan" rusų kalba, o kitas amerikiečių "LA Confidential". Pastaruoju metu žvaigždė vis nedingsta nuo žurnalų viršelių, kas apskritai byloja apie spaudos nuolatinį domėjimąsi pop atlikėja.

2010 m. lapkričio 16 d., antradienis

Christina įsitvirtino Holivude!






Daug burnos neaušindamas pridedu du dalykus: filmuotą medžiagą iš Holivudo, kur buvo atidaryta Christinos Aguileros žvaigždė Šlovės avenju, kur jau esama daugiau nei 2000 pačių ryškiausių pasaulio įsiamžinusių žvaigždžių. Taip pat pridedu ir lietuvos spaudos atsiliepimus, kurie, mano galva, šiek tiek prasilenkia su realybe, bet pridedu:

Daugiau nei 30 milijonų savo albumų kopijų pardavusi ir penkis „Grammy“ apdovanojimus susišlavusi Christina Aguilera ne vienerius metus kantriai laukė, kol jos žvaigždė sušvis Šlovės alėjoje greta kitų daugiau nei dviejų tūkstančių muzikos, kino ir pramogų verslo garsenybių pavardžių.

Dainininkė šia proga pasipuošė gana atvira balta suknele kiek aukščiau kelių. Nors žiniasklaidoje jau ne kartą buvo užsiminta apie papildomus dainininkės kilogramus, Christina Aguilera, panašu, šiuos pastebėjimus praleidžia pro ausis, ir toliau rengiasi pasikliaudama savo skoniu.

Spėliojama, kad dėl dainininkės papildomų kilogramų yra kalta ir dramatiška Christinos Aguileros meilės istorija – atlikėja neseniai išsiskyrė su ilgamečiu draugu bei dviejų metukų sūnaus Maxo tėvu Jordanu Bratmanu.

Interviu su Christina Aguilera.

Neseniai pasirodė naujausias Christinos Aguileros interviu, kuriame ji kalba apie darbą su legendine Cher, apie filmo "Burleska" užkulisius. Moteris taip pat užsimena ir apie skaudžius santykius su buvusiu vyru. Pridedu įrašus:



Christina Aguilera fotosesijoje




Tai šviežiausia Aguileros fotosesija, kol kas nėra žinoma, kokiu tikslu buvo atlikta ši fotosesija, tačiau internete jau plinta šios neretušuotos nuotraukos. Pridedu ir aš jas Jums.

2010 m. lapkričio 13 d., šeštadienis

Christina gaus vietą Holivude

Artėja 30- asis Christinos Aguileros gimtadienis. Moteris ketina triukšmingai atšvęsti, jau dalinami net pakvietimai į jos gimtadienį. Taip jau sutapo, kad Aguilera pagaliau bus įamžinta ir Holivude t.y. Šlovės alėjoje, kur jau rikiuojasi ištisos kartos įamžintų aktorių. Aguilera ne išimtis, juk šiemet ji debiutavo rimtam vaidmeny ir sukūrė pagrindinį vaidmenį miuzikle "Burleska". Tiesa ir tai, kad Aguilera buvo pasiūlyta į nominates kaip geriausia moteris atlikėja ir kaip geriausia pop atlikėja į ateinančius People’s Choice Awards apdovanojimus, deja, į penketuką Aguilera nepateko.

"Burlesque" naujienos!

Taigi, pasaulinė premera ant nosies! Lapkričio 24 dieną startuoja Aguileros ir Cher naujausias darbas "Burlesque". Lietuvoje premjera įvyks kiek vėliau t.y. sausio 14 dieną. Ir ši premjera tikrai vyks, savo akimis pats mačiau jau skelbiamas afišas. Filmo pavadinimas beveik nepakito iš "Burlesque" lietuviai išvertė "Burleska", sakyčiau, labai priimtinai ir skoningai. Tinklapiai jau platina įvairias dainas, kurios bus rodomos filmo metu. Manoma, kad turėtų pasirodyti ir CD, kuriame skambės Cher ir Aguileros dainos. Štai visas dainų sąrašas:


1. Something's Got A Hold On Me
2. Welcome To Burlesque
3. Tough Lover
4. But I Am A Good Girl
5. Guy What Takes His Time
6. Express
7. You Haven t Seen The Last Of Me
8. Bound To You
9. Show Me How You Burlesque
10. The Beautiful People (from Burlesque)

Pridedu ir jau "Youtubeje" pasirodžiusias dainas". Galiu tik pasakyti - įspūdinga.



Ar bus naujas albumas?

Po pasirodžiusio interviu viename UK žurnale, nekyla kalbos apie naująjį Christinos Aguileros rengiamą albumą. Ką ši mergina sau mano? Kol kas lieka tik spėlioti, tačiau kalbama, kad Aguilera į įrašų studiją rimtai įsitrauks jau sausio mėnesį ir intensyviai kurs naujas dainas ir naują savo įvaizdį. Tiesa, nebelieka tokio ilgo laiko tarpo tarp dviejų albumų, koks buvo tarp "Back to Basics" (2006 m.) ir "Bionic"(2010 m.), į kurį buvo įtrauktos ir motinystės atostogos. Kaip šaltiniai teigė, dar niekas iš tikrųjų nenuspręsta ir pati Christina nėra to pasakiusi labai tvirtai, todėl naujasis albumas gali ir užtrukti, tad būkime kantrūs.

Aguilera susirado naują mylimąjį?


Su naujuoju vaikinu Holivude pagauta tik ką su savo vyru Jordanu Bratmanu išsiskyrusi dainininkė Christina Aguilera.

Atlikėją fotografų blykstės užfiksavo į prabangų šokių klubą įeinančią kartu su filmo, kuriame ji filmuojasi, „Burlesque“, padėjėju Matthew D. Rutleriu.

Vienas iš porą drauge pastebėjusių liudininkų pasakojo: „Visa filmavimosi grupė vakarieniavo ir laiką leido viename privačių šokių klubų. Prieš patraukdami į klubą, Christina ir Mattas glaustėsi mašinoje, vėliau iš jos išlipo ir į klubą patraukė laikydamiesi už rankų. Jie atrodė kaip tikrų tikriausia pora.“

Dainininkė visaip bandė pasislėpti nuo jos tykančių fotografų blyksčių, dangstydama savo naujo mylimojo veidą sėdėdama jo mašinoje, tačiau porai nepavyko nuslėpti juos siejančios naujos draugystės. C. Aguileros draugai atviravo, jog pradžioje juos su Rutleriu siejo tik draugystė, tačiau ji neseniai peraugo į kai ką daugiau.

Vienintelis žmogus, neigiantis poros santykius – Christinos motina.

2010 m. lapkričio 7 d., sekmadienis

Aguilera jau kalba apie naują albumą!




Prieš jus "skinai" iš Didžiosios Britanijos populiaraus žurnalo, kuriame vėl kalbinama Christina Aguilera. Šį kartą mergina kalba apie savo naujas galimybes ir juokdamasi pasakė, kad jau nebe paslaptis, kad ji lankosi įrašų studijoje ir įrašinėja naują albumą. Daugelis liko sutrikę, nes kybo daug klaustukų dėl albumo "Bionic". Kodėl Aguilera jau nebeskatina šio albumo? Mergina tvirtino, kad dabar ieško naujų garsų, naujovių, bando labiau gilintis į muziką ir atrasti kažkios nepažintos gelmės. Nejučia ir vėl buvo primintas albumas "Stripped", kuris anot Aguileros, buvo ypatingai asmeniškas.

Gerbėjai po šio interviu stebisi, o kaip gi planuotas Bionic pasaulinis turas? Kol kas neatmetama galimybė, kad su "Burlesque" filmu bus populiarinamas ir naujasis Aguileros albumas "Bionic". Na, pagyvensim ir pamatysim.

Ch.Aguilerai skyrybos stulbinamai atrodyti netrukdo




Dainininkė Christina Aguilera išsiskyrė su vyrų Jordanu Bratmanu, o po dviejų dienų jau dalyvavo fotosesijoje žurnalui „Redbook“, rašo dailymail.co.uk. Ji stulbinamai atrodo juoda suknele nuogais pečiais ir juodais aukštakulniais.

29 m. garsenybė nuotraukose atrodo laiminga ir rami, vis tik, kaip ji pati sako, po išsiskyrimo buvo daug liūdesio ir ašarų.

„Neįmanoma per naktį tapti nauju žmogumi ir pradėti naujo gyvenimo. Laimė, turiu mamą ir kelis artimus draugus, kurie pasirengę padėti bet kuriuo paros metu ir kuriais galiu pasitikėti“, – sakė ji.

Buvęs vyras išvarė Ch.Aguilerą iš namų

Christina Aguilera buvo įsitikinusi, kad su vyru išsiskyrė draugiškai, tačiau ne viskas taip gražu. Šiuo metu 29 m. atlikėja su sūnumi gyvena Los Andželo viešbutyje, nes nenori grįžti į namus, kol ten gyvena buvęs vyras, rašo DELFI.ua.

Ch. Aguilerai artimų žmonių teigimu, ji ir sūnus gyvena su lagaminais – kraustosi iš vieno viešbučio į kitą, o vyras, su kuriuos santykiai labai suprastėję, atsisako išsikelti iš namo.

Spalio pradžioje Ch. Aguilera pateikė skyrybų su Jordanu Bratmanu prašymą. Dabar porai reikia pasidalinti turtą. Apie netikėtas skyrybas sklando įvairiausių gandų, ypač po to, kai dieną prieš skyrybas dainininkė atvyko į ligoninę su sumušta lūpa.

Aguileros nauja kvepalų reklama primena ištrauką iš filmo suaugusiems

Christina Aguilera nusifilmavo trumpame vaizdo klipe – savo naujausiųjų kvepalų „Royal Desire“ reklamoje, kuri primena ištrauką iš filmo suaugusiems, kai dainininkė nedaro nieko kito, tik demonstruoja savo iškirptę, rašo Dailymail.co.uk.

C. Aguilera randa jai padėtą kvepalų buteliuką dovanų, atsisėda į prašmatnų krėslą ir paskęsta ekstazėje besipurkšdama juos ant savo krūtinės, kurią beveik atidengia įspūdinga rožinės suknios iškirptė. Tokia reklama gali nevisai tikti jos jauniausiems gerbėjams.

Reklamai 29-erių dainininkė pasirinko Marilyn Monroe įvaizdį – trumpų garbanotų plaukų šukuoseną ir rožinę suknią, kurią jai sumodeliavo jos stilistė Simone Harouche. Suknios spalva ir forma specialiai atspindi kvepalų buteliuko formą ir dėžutės spalvą.

16 sekundžių reklamoje Christina Aguilera purškia kvepalus ant savo krūtinės ir jie virsta blizgiu kolje. Galbūt vyrams pritraukti iškirptės vaizdai – pats tas, tačiau mažamečiams jie gali būti per seksualūs.

Pasakodama apie reklamą C. Aguilera sakė: „Norėjau sukurti kvepalus moterims, kad jos jaustųsi geidžiamos, seksualios ir garbinamos, kaip ir turėtų būti.“

Ch.Aguilera sako esanti pasirengusi „naujai meilei“

Atrodo, kad Christina Aguilera po truputį atsigavo po skyrybų, nes jau ieško „naujos meilės“.

Dainos „The Beautiful“ atlikėja, praėjusį mėnesį pradėjusi skyrybų procesą su muzikos prodiuseriu Jordanu Bratmanu, dar neseniai sakė, kad po skausmingo išsiskyrimo ji sunkiai „beišlipa iš lovos“.

Tačiau pagaliau ji pamiršo galvos skausmą ir sako pozityviai žiūrinti į skyrybas su J.Bratmanu, su kuriuo susilaukė sūnaus Maxo.

Privačiame Helovino vakarėlyje San Diege koncertavusi dainininkė šeštadienį susirinkusiems sakė, kad „esant tokiai dabartinei padėčiai, ieškau naujos meilės“.

Po šių žodžių Ch.Aguilera atliko meilės dainą „At Last“, kurioje dainavo apie naujo vyro paieškas.

Ch.Aguilera per Heloviną uždirbo milijoną dolerių

Dainininkei Christinai Aguilerai Helovinas – tikras darbymetis. Pranešama, kad pasirodžiusi privačiame šios šventės vakarėlyje žvaigždė uždirbo 1 mln. JAV dolerių (2,5 mln.litų).

Dainos „The Beautiful“ atlikėja atsisakė planų vaikščioti po kaimynus bei kaulinti saldainių ir šeštadienį pasirinko bankininko investuotojo Charleso Brandeso vakarėlį San Diege, Kalifornijoje.

Kaip rašo TMZ.com, Ch.Aguileros pasirodymas truko valandą.

Turtais garsėjantis Ch.Brandesas sumokėjo už viešnios šukuoseną, makiažą ir padengė kelionės išlaidas.