2010 m. spalio 31 d., sekmadienis

Christina Aguilera – Samanthos Ronson meilužių sąraše

Homoseksualumo neslepianti britų dainų kūrėja, didžėjė Samantha Ronson, regis, tikrai turi kuo sužavėti moteris. Anksčiau su skandalingąja Lindsay Lohan susitikinėjusi 33-ejų S.Ronson neslepia suviliojusi žaviąją 29-erių Christiną Aguilerą.

Žinią pranešę Thesun.co.uk žurnalistai juokauja, kad mėgaudamasi tokių moterų draugija S.Ronson pavydą kelia ne vienam vyrui.

Britų portalo informaciją apie lesbietiškas Ch.Aguileros išdaigas patvirtino S.Ronson bičiulis, muzikos prodiuseris Marlonas Davidas. Anot jo, dainininkė išties dalyvavo meilės žaidimuose trise, tačiau tai – tikrai nebuvo jos skyrybų su vyru Jordanu Bratmanu. Jie buvo susituokę 5-erius metus, turi 2-ejų sūnų Maxą.

„Jordanui niekada nepatiko, jog Christina mėgo moteris, tačiau jis vistiek manė, kad jų santuoka nusiseks. Samantha man pasakojo, kad jos su Christina mėgavosi meile trise praėjusį mėnesį Meksikoje, kai ji suvokė, kad „ta pupytė karšta“. Jos nuomone, Christina yra tarsi „patraukli koledžo naujokė“, – intymias smulkmenas pasakojo M.Davidas.

Jis pridūrė, kad S.Ronson ir Ch.Aguilera kartais paišdykauja darydamos vaizdo skambučius „Skype“.

Tikėti tuo ar ne, kiekvieno reikalas.


Aguilera vėl puošia žurnalo viršelį!



Prieš jus vienos šviežiausių Aguileros fotosesijos darbų žurnalui, kuriame garsioji dainininkė duoda interviu. Internete visai neseniai pasklido šios skenuotos žurnalų kopijos. Mėgaukitės, brangieji!

Po skyrybų - atgal į sceną!

Christina AGUILERA pirmąkart po skyrybų su Jordanu BRATMANU sugrįžo į sceną. Žvaigždė, palikusi skausmą šalyje, koncertavo Justino TIMBERLAKE’O labdaros renginyje Las Vegase. Hito “Beautiful” atlikėja šio mėnesio pradžioje kreipėsi dėl skyrybų su ilgalaikiu partneriu, o neseniai pripažino kaskart sunkiai galinti pakilti iš lovos dėl emocinės traumas skiriantis. Aguilera šeštadienio vakarą pamiršo asmenines problemas ir prisijungė prie vaikystės bičiulio Timberlake’o jo organizuotame renginyje, skirtame surinkti pinigų vaikų ligoninėms. Timberlake’as pristatė Aguilerą susirinkusiai miniai: “Pasitikite neabejotinai geriausią mano kartos vokalistę”. Tuomet Christina atliko eilę savo hitų, kurių tarpe buvo ir “Ain’t No Other Man” ir “Fighter”. Tą vakarą scenoje pasirodė ir tokios žvaigždės, kaip Seras Eltonas Johnas, Selena Gomez, Seanas ‘Diddy’ Combsas bei, žinoma, pats Timberlake’as.

Tiesiog pridedu jos pasispardymus Timberlake'o vakarėlyje:


Christina Aguilera patvirtino, kad žlugo jos santuoka

Dainininkė Christina AGUILERA antradienį pranešė, kad po beveik penkerius metus trukusios santuokos išsiskyrė su vyru muzikos prodiuseriu Jordanu BRATMANU. "Nors aš ir Jordanas išsiskyrėme, mūsų atsidavimas sūnui Maxui tebėra toks pat stiprus", - trumpame pareiškime nurodė Ch.Aguilera. Pramogų pasaulio naujienas skelbiantis "Us Weekly" tinklalapis pranešė, kad 29 metų popmuzikos žvaigždė ir 33 metų J.Bratmanas prieš kelis mėnesius apsigyveno atskirai, tačiau dar neapsisprendė oficialiai nutraukti santuoką.

"Dabar jie gyvena atskirai ir žiūrės, kaip seksis", - tinklalapiui sakė hito "Beautiful" atlikėjai artimas šaltinis. "Jie buvo labai įsimylėję. Tačiau per pastarąjį pusmetį tapo aišku, kad jų santykiai labiau panašūs į draugų, o ne sutuoktinių", - sakė šaltinis. Ch.Aguilera, kurią 1999 metais išgarsino hitas "Genie In A Bottle", su J.Bratmanu susituokė 2005-ųjų lapkritį Šiaurės Kalifornijos Napos slėnyje. Poros vestuvėse dalyvavo apie 130 svečių, tarp jų tokios Holivudo žvaigždės kaip Sharon Stone, Cameron Diaz ir Drew Barrymore. Ir Ch.Aguilerai, ir J.Bratmanui tai buvo pirmoji santuoka. 2008 metų sausį jiems gimė sūnus Maxas.

Pora susipažino 2002 metais, kai J.Bratmanas dirbo dainininkės vadybos kompanijoje "AzoffMusic Management". Greitai Ch. Aguilerą bus galima išvysti ir didžiajame ekrane - lapkričio pabaigoje numatyta muzikinio filmo "Burleska" (Burlesque), kuriame ji atlieka vieną pagrindinių vaidmenų, premjera.

"Burlesque" ateina į Pasaulį!


Sveiki visi!

Iškilmingai pranešu, jog ir vėl atgaivinamas Ch. Aguileros blogas, dabar ir vėl galėsite sekti ir sužinoti visas naujienas apie vieną garsiausių šiuolaikinių pasaulių dainininkių! Nieko nelaukdamas pranešu ir pridedu būsimojo Christinos Aguileros filmo afišą „Burleska“ („Burlesque“), kuris pasirodys jau lapkričio mėnesį! Pridedu jau paplitusią filmo trailerį, iš kurio jau nemažai galima spręsti apie būsimą kino hitą. Beje, kiek žinoma, šis filmas neaplenks ir Lietuvos kino teatrų! Na, kas gali atsispirti Cher ir Aguilerai? Kas žino, gal tai dar vienas geras miuziklas kaip antai „Čikaga“, susižėrusi gausybę Oskarų.