2010 m. gegužės 23 d., sekmadienis

Visos Aguileros dainos


Prieš jus pagaliau visos Aguileros dainos, pridedu jų ištraukėles, kad galėtumėt susidaryti bendrą vaizdą apie naująjį Christios Aguileros albumą.


2010 m. gegužės 20 d., ketvirtadienis

C. Aguilera iš seksualios sirenos virto pareiginga mama

Laikydama rankose sūnų ji atrodo kaip bet kuri eilinė jauna mama, besimėgaujanti apsipirkimu New Yorke. Tačiau viską išduoda ideali šukuosena ir lūpų dažai - Christina Aguilera ką tik dalyvavo Oprah Winfrey šou.

29-erių metų atlikėja dalyvavo žurnalo 10 metų jubiliejuje, kur savo seksualia apranga pavergė milijoninę auditoriją. Laidoje ji prisipažino, kad džiaugiasi pokyčiais, kuriuos atnešė motinystė - nors kūno formos pasikeitė, tačiau kaip moteris ji jaučiasi laimingesnė. Atlikėjos teigimu, naująjį jos albumą „Bionic“ iš dalies įkvėpė sūnaus gimimas.

Šiuos žodžius patvirtino veiksmai - Pasibaigus šou C. Aguilera pastebėta šeimos apsuptyje.

Aguilera: "Aš myliu penius!"

Pastaruoju metu popso princesė Christina Aguilera daro viską, kad tik skirtųsi nuo Lady GaGos. Ir ne tik savo stiliumi, muzika, bet ir kalbomis.

Po ilgų muzikinių atostogų sugrįžusi žvaigždė iškarto pateko į ekscentrišką žurnalo OUT fotosesiją, kurioje ji ne tik atrodė iššaukiančiai, bet ir stipriai pasisakė: „Aš myliu penius! Pirmaisiais savo karjeros metais aš jaučiausi kaip džinė, uždaryta butelyje. Šis albumas - pirmasis, kuriame yra aš esu tikra“

Christinos Aguileros ir Lady Gaga konfliktas

Christina Aguilera savo interneto svetainėje paneigė gandus, neva ją piktina Lady Gagos bandymai kopijuoti jos stilių, rašo femalefirst.co.uk. Atlikėja tvirtina, kad jos komentarai apie Lady Gagos išvaizdą buvo ištraukti iš konteksto. Ch. Aguilera rašo: „Norėčiau šį tą paaiškinti, kas patraukė mano dėmesį. Labai lengva ištraukti komentarus iš konteksto ir sukuri dramatišką istoriją, ypač tarp moterų. Norėčiau visiems pasakyti, kad nesu priešiškai nusiteikusi Lady Gagos ar kokios kitos atlikėjos atžvilgiu.

Manau, ji puiki dainininkė, žaviuosi kiekviena moterimi, nepabijojusia pasipriešinti nustatytoms normoms. Ji išgarsėjo atkakliai dirbdama, už tai ją tik gerbiu. Kiekvieno grotuve užteks vietos mums abiem. Ne pirmą kartą mane kiršina su dainininke, tačiau tai paskutinis kartas, kai komentuoju šį klausimą.“

Tariama nesantaika tarp Ch. Aguileros ir Lady Gagos prasidėjo nuo tada, kai Ch. Aguilerą apkaltino, kad ši kopijuoja Lady Gagos stilių.

2010 m. gegužės 19 d., trečiadienis

Stulbinančios Christinos Aguileros nuotraukos!!!










Prieš jus šviežiausia Christina Aguilera ir jos puiki, sakyčiau, labai sėkminga fotosesija. Fotosesija - išprotėjusi, futuristinė, žodžiu, atitinkanti visą Christinos Aguileros "Bionic" eros įvaizdį. Aišku, kai kurios nuotraukos primena "Xinos" laikus, ypač garsioji jos tatuiruotė apnuoginta su gyvate. Argi tai ne žavu? Pasigrožėkime!

2010 m. gegužės 12 d., trečiadienis

Christina Aguilera ant dar vieno viršelio

Prieš jus dar vienas žurnalas, šį kartą populiarus italų žurnalas "Latina" ir ant jo puikuojasi ne kas kitas, bet Christina Aguilera. Sakyčiau nuotrauka ypač graži ir vykusi. Ar šis įvaizdis taip pat yra prie jos albumo "Bionic"? Nežinia, galima tik spėlioti, nes dar ne visos dainos ir ne visi atspalviai "Bionic" atskleisti. Laukiame kas bus toliau.

2010 m. gegužės 11 d., antradienis

Christina ant viršelio


Visai neseniai Christina Aguilera pozavo vokiečių žurnalui "GQ". Matome, jog nuotrauka labai išaukianti, primenanti Madonnos laikus, bet kaip žinote, šiais laikais jau sunku kuo nors nustebinti, o ypač savo nuogumu, kuris jau nebėra tabu, tačiau galime pasigrožėti Aguileros kūnu, jis papuošė naujausią vokiečių "GQ" žurnalo viršelį.

Nauja Christinos Aguileros daina "Woohoo"


Nauja Aguileros daina pagaliau suskambo "youtube'je". Mano įspūdis buvo geras, nes visiškai nesitikėjau tokios keistos dainas, sakyčiau surepinta Aguilera išrado įdomų atgarsį, kuris, mano galvo, totaliai skiriasi nuo "Not myself tonight". Taigi tokios Aguileros dar negirdėjome. Neaušindamas burnos tiesiog pridedų dainos įrašą:

Christina Aguilera skelbia pasaulinį turą!


Taigi pagaliau tai įvyko. Aguilera prabilo apie pasaulinį turą, kuris oficialiai prasidės šią vasarą, liepos 15 dieną. Primenu, kad albumas pasirodo birželio 8 dieną, taigi ne tiek daug laiko pasiruošti koncertiniam turui, bet dainininkė teigia, kad tam jau buvo ruošiamasi ilgai. Koncertinis turas nusidrieks per Ameriką ir Europą, galbūt ir kitus kontinentus. Apačioje pateikiu jau šios vasaros koncertų datas, nes jau ir ten būdami galite įsigyti bilietus ir pamatyti naująjį Aguileros šou. Pati dainininkė tvirtina, kad yra pasiruošusi ir nekantriai laukia turo pradžios, ji teigia, kad į turą pasiimsianti ir sūnelį Maksą. Ji taip pat išsidavė, jog dienomis mėgsta miegoti, kadangi vakare būna konsertas ir reikia atiduoti daug emrgijos, bet Maksas bus ta priežastis dėl kurios ji kelsianti anksčiau, kad abu galėtų pasivaikščioti po miestą ir susipažinti su šalimis.

CHRISTINA AGUILERA NORTH AMERICAN TOUR DATES

July 15 – Uncasville, CT – Mohegan Sun Arena
July 17 – Darien Center, NY – Darien Lake Performing Arts Center
July 18 – Bristow, VA – Jiffy Lube Live
July 20 – Toronto, ON – Molson Canadian Amphitheatre
July 22 – Camden, NJ – Susquehanna Bank Center
July 24 – Detroit, MI – DTE Energy Music Theatre
July 25 – Chicago, IL – First Midwest Bank Amphitheatre
July 28 – Wantagh, NY – Nikon at Jones Beach Theater
July 30 – Holmdel, NJ – PNC Bank Arts Center
July 31 – Boston, MA – Comcast Center
August 03 – Pittsburgh, PA – First Niagara Pavilion
August 05 – Atlanta, GA – Aaron’s Amphitheatre at Lakewood
August 07 – West Palm Beach, FL – Cruzan Amphitheatre
August 08 – Tampa, FL – Ford Amphitheatre
August 10 – Dallas, TX – Superpages.com Center
August 12 – Houston, TX – Cynthia Woods Mitchell Pavilion
August 14 – Phoenix, AZ – US Airways Center
August 15 – San Diego, CA – Cricket Wireless Amphitheatre
August 18 – Mountain View, CA – Shoreline Amphitheatre at Mountain View
August 19 – Irvine, CA – Verizon Wireless Amphitheater

Galutinis ir neginčijamas albumo dainų sąrašas


Taigi, įrašų kompanija jau internete paskelbė, jog galite iš anksto užsisakyti naująjį Christinos Aguileros albumą! Šį įrašų kompanija taip pat patvirtino ir tikrąjį dainų sąrašą, kurį pateikiu jums:

BIONIC – Deluxe Edition
1. Bionic
2. Not Myself Tonight
3. Woohoo feat. Nicki Minaj
4. Elastic Love
5. Desnudate
6. Love & Glamour (intro)
7. Glam
8. Prima Donna
9. Morning Dessert (intro)
10. Sex For Breakfast
11. Lift Me Up
12. My Heart (Intro)
13. All I Need
14. I Am
15. You Lost Me
16. I Hate Boys
17. My Girls feat. Peaches
18. Vanity
19. Monday Morning
20. Bobblehead
21. Birds Of Prey
22. Stronger Than Ever
23. I Am (Stripped)


Galiausiai Jūs galite pamatyti naujojo albumo keistąjį įpakavimą. Pridedu linką:

http://www.christinaaguilera.com

2010 m. gegužės 2 d., sekmadienis

Tikslus būsimų dainų sąrašas albume "Bionic"


Pasirodo naujajame Christinos Aguileros albume "Bionic" dainų bus kur kas daugiau nei buvo manyta iki šiol. Ankstesniame sąraše jų buvo vos 14, bet dabar paskelbtas naujas tikslus sąrašas su tekstų ir muzikos autoriais, kurie tikrai įeis į naująjį Aguileros albumą. Aguilera garsėja praduktyviais albumais. Paskutinieji jos albumai taip pat pasižymėjo dainų gausumu, todėl, regis, albumas "Bionic" nežada jiems nusileisti. Tik keista, kad prie tikslaus sąrašo visgi spėjama pridurti, kad tai gali būti visgi netikras sąrašas t.y. jis gali keistis. Prieš jus visas sąrašas:

01. Bionic (Intro) (Tricky Stewart, Claude Kelly, Christina Aguilera)
02. Not Myself Tonight (Polow Da Don, Ester Dean)
03. I Hate Boys (Kathleen Hanna, Bikini Kill, Christina Aguilera)
04. Powerful (Sia Furler, Christina Aguilera)
05. Hunger (Interlude) (Matt Darey, Detail)
06. Sex For Breakfast (Focus, Christina Aguilera)
07. Birds of Prey (Christina Aguilera, Daniel Hunt, Ruben Wu)
08. Kimono Girl (Cathy Dennis, Christina Aguilera, Daniel Hunt, Ruben Wu)
09. So What You Got (Dr Luke, Christina Aguilera, Cathy Dennis)
10. Night Desires featuring Goldfrapp (Alison Goldfrapp, Christina Aguilera)
11. Monday Morning (Switch, John Hill, Christina Aguilera)
12. Little Dreamer (Cathy Dennis, Christina Aguilera, Daniel Hunt, Ruben Wu)
13. Listen Up (Claude Kelly, Christina Aguilera)
14. Lost (Interlude) (Sam Endicott)
15. You Lost Me (featuring Sia) (Christina Aguilera, Sia Furler, Sam Endicott)
16. All I Need (Christina Aguilera, Sia Furler)
17. I Am (Santigold, Anjulie)
18. Glam (Claude Kelly, Christina Aguilera)
19. Lift Me Up (Linda Perry, Christina Aguilera)
20. I Will Never Forget U (Mia, Alex Da Kid, Christina Aguilera)


Edit: This track list maybe fake sorry guys! the original source took it down

2010 m. gegužės 1 d., šeštadienis

Oficialus "Not myself tonight" klipas


Pagaliau mes jo sulaukėme! Kol internetiniame portale "Youtube" auga peržiūros skaičius, mes galime ir čia pasimėgauti Christinos Aguileros klipu! Manau, nieko daug komentuoti nereikia, viskas ir taip aišku. Klipas spinduliuoja, mano akimis, "žvėrišku" seksualumu, todėl visai nenuostabu, kad skaitant komentarus susidaro toks įspūdis, kad nemažai dalei žmonių patinka labiau klipas nei pati daina. Aišku, kaip visada yra milžiniški lyginimai su Lady Gaga ir Madonna, bent kartą Aguilera gali atsipūsti, kadangi Britney Spears paliko lyginamojoje charakteristikoje už borto. Taigi pažiūrėsime ar šis "žvėriškai" seksualus klipas dar leis Aguilerai su daina pakilti topų viršūnėse?!