2010 m. balandžio 30 d., penktadienis

Skinai apie Aguileros naująjį klipą




Taigi prieš Jus visus atskenuotas žurnalas. Amerikiečių spauda šiomis dienomis labai susidomėjo Christinos kūryba ir naujuoju klipo kūrimu. Iš skinų matome kaip rimtai buvo ruošiamasi šiam darbui, todėl žiūrovai dar šiandien galės viską išvysti ir įvertinti. Nors dainos reitingai nėra stulbinantys, tačiau viliamasi, kad po šio lipo pristatymo, daina taps tik populeriasni ar dar sublizgės topuose. Aguilera ir vėl kalba apie savo naująjį įvaizdį, apie seksualumą ir sunkų darbą. Tiesiog pasirgožėkime.

Dar viena nauja "Not myself tonight" nuotrauka!


Štai dar viena nuotrauka iš būsimojo naujojo Christinos Aguileros klipo "Not myself tonight"! Kaip visada Aguilera seksuali, nuostabi ir provokuojanti. Man asmeniškas tai yra jos dviejų buvusių stilių sintezė: dirty ir retro. Šįkar Christina Aguilera stengiasi pranokti net seksualizmo ribas, šioje nuotraukoje puikiai matome Aguilera ties dviprasmybės riba, aišku, tuojau bus prisiminta Lady Gaga, bet nežinau, man kažkodėl Aguilera dvelkia visai kita aura, o ir jos seksualumas visai kitoks. Šioje nuotraukoje akivaizdžiai matome lesbietiškų motyvų, tai Jūs bent įsivaizduojate kokia atvirų scenų gali būti video klipe? Aišku, ar Aguilerai pavyks išlaikyti seksualumą ties visiškos paleistuvystės ir kekšės įvaizdžio? O gal ji to ir siekia?

2010 m. balandžio 29 d., ketvirtadienis

Christina Aguilera pavydi Cher


Nežinau ar tai tiesa ar "pletkai", bet tiesiog pridedu:

Pranešama, kad tarp Christinos Aguileros ir legendinės atlikėjos Cher kibirkščiuoja pykčio žiežirbos dėl filmo „Burleska“ (angl. „Burlesque“), kuriame abi vaidina.

Kino juosta pasakoja istoriją apie iš mažo miestelio kilusią puikaus balso merginą, ieškančią laimės. Įsidarbinusi klube, kurio savininkę vaidina Cher, jaunoji Ali, kurią įkūnija Ch.Aguilera, mėgina išlįsti iš už baro ir pakilti į sceną.

Kaip teigė Showbizspy.com šaltiniai, konfliktas tarp 63-ejų muzikos legendos Cher ir 29-erių Ch.Aguileros įsižiebė, kai jaunajai popatlikėjai pasirodė, jog nublanksta prieš vyresnę kolegę.

„Christinos pavydas kliudo visos komandos darbui, – bulvariniam leidiniui „National Enquirer“ sakė šaltinis. – Filme labai daug muzikinių numerių. Christina buvo puiki, tačiau Cher visiškai pakerėjo.“

Anot šaltinio, Cher lengviau sekėsi susidraugauti su šokėjomis, o Ch.Aguilera praktiškai su merginomis nebendravo ir elgėsi kaip pasipūtusi scenos princesė. „Visi filmavimo aikštelėje dievina Cher, o apie Christiną susidariusi nuomonė, kad ji per daug riečia nosį. Akivaizdu, kad garsenybės viena kitai simpatijos nejaučia, nes išjungus kameras nė nesikalba. Christina pavydi Cher, tačiau abi jos yra protingos mote

rys, tad puikiai suvokia, kad privalo nesantaiką laikyti už ekrano“, – teigė šaltinis.

Albumo "Bionic" sąrašas


Christina Aguilera pristatė jau būsimo albumo "Bionic" dainų sąrašą. Jis atrodo taip:

1. Bionic
2. Not Myself Tonight
3. You Lost Me
4. Kimono Girl
5. Lift Me Up
6. So What You Get
7. Stronger
8. Monday Morning
9. Sex For Breakfast
10. Glam
11. Little Dreamer
12. I Am
13. All I Need
14. Birds Of Prey

Kartu pridedu ir jos interviu, kurioje ji kalba apie savo naująjį albumą:

Christina Aguilera mėgdžioja Lady GaGa


Dar šią vasarą rinkoje pasirodys Christina Aguilera (28) albumas "Bionic". Tačiau dabar dainininkė yra priversta gintis nuo gandų, esą jos plokštelė skamba lygiai taip pat, kaip Lady GaGa (24) muzika.

Tačiau dainų kūrėjas Claude Kelly (30) abiejų dainininkiųų sulyginti negali. "Vibe.com" jis sakė: "Man tai atrodo nesąmonė. Christina šiame versle dirba jau virš dešimt metų. Ji su savo balsu gali išdarinėti tokius dalykus, kokių aš iš nieko kito nesu girdėjęs. Per tą laiką, kol jos nebuvo, GaGa, kurią aš labai gerai pažįstu, pasiekė neįtikėtinai daug. Tačiau Christina sukūrė tokį albumą, kuris užčiaups žmonėms burnas".
Beje, European Hit Radio eteryje jau galima išgirsti naują Christina Aguilera dainą. Deja, "Not Myself Tonight" nesusilaukė didelio pripažinimo tarp lietuvių. European Hit Radio TOP 100 daina šią savaitę krito iš 39 į 49 vietą. Praėjusią savaitę ji debiutavo tope.

Ch.Aguilera meta iššūkį Lady GaGai: ji spinduliuoja seksualumu (video)


Christina Aguilera pristatė kelis būsimo vaizdo klipo, kuris turėtų tiesiog spinduliuoti seksualumu, kadrus.

Kaip skelbia dailymail.co.uk, Ch.Aguilera pristatė kelis būsimo vaizdo klipo „Nor Myself Tonight“ kadrus. Iš jų galima spręsti, kad šįkart atlikėja nusprendė sukurti kaip įmanoma seksualesnį klipą. „Daily Mail“ pabrėžia, kad dainininkė greičiausiai ketina erotiškumu konkuruoti su Lady GaGa.

11 sekundžių vaizdo medžiaga reklamuoja šį penktadienį oficialiai pristatomą naują klipą.

Su šiuo klipu Ch.Aguilera grįžta į aktyvų muzikos gyvenimą, iš kurio keleriems metams buvo pasitraukusi dėl motinystės.

Reklaminis vaizdo klipas:

Naujo Christinos Aguileros klipo nuotraukos!





Taip, ko mes visi laukėme? Ji iš tikrųjų sugrįžo! Sugrįžo tokia pati purvina, kaip ir savo "Striptizo" eros laikais, tokia pati seksuali, tokia pati, mano nuomone, kekšiška ir gašli, bet to mums ir reikėjo tikėtis iš Aguileros! Nuostabus naujas stilius, naujas įvaizdis ir prieš mus kelios nuotrakos, kurios padarytos iš naujojo klipa "Not myself tonight", kuris pasirodys tuoj tuoj, t.y. Balandžio 30 dieną! Žiūrovai jau spėjo ir susižavėti ir nuteisti, jog neva primena Lady Gagos darbus. Bet geriau visokios kalbos, nei jokių kalbų. Taigi pasimėgaukime naujomis Aguileros nuotraukomis ir ištrauka.

2010 m. balandžio 25 d., sekmadienis

Singlo "Not myself tonight" pirmosios savaitės reitingai


Taigi visai neseniai JAV ir kitose pasaulio šalyse startavo naujasis Christinos Aguileros singlas "Not myself tonight". Rezultatai nėra super džiuginantys, bet nėra labai jau ir blogi. Gal žmonės jau buvo "atpratę" nuo Aguileros ir dabar sunku jai susigrąžinti "Dirty" pozicijas. Bet žmonės, apklausos ir kritikai į naujajį Chris darbą žiūri gan palankiai. Įdomu kaip Christinai pavyks konkuruoti per tuos visus nedainavimo metus iškilusias naujas žvaigždes: Kesha, Lady Gaga, Keti Peri ir t.t. Tačiau rezultatai gali pasikeisti, jei žmonės ir vėl pradės priprasti ir susivokti, kad Aguilera iš ties grįžo nė kiek neprastesnė nei per savo pakylėjimo erą. Štai pridedau pirmųjų savaičių singlo debiutų reintingus. Matote kur ir kaip startavo naujasis Aguileros hitas:

Belgija - 24
Kanada - 11
Japonija - 14
Nyderlandai - 24
Naujoji Zeolandija - 32
Sovakija - 16
Ispanija - 32
Švedija - 34
JAV (Billboard Hot 100) - 23
JAV (Mainstream Top 40) - 23

2010 m. balandžio 8 d., ketvirtadienis

Christinos Aguileros fotosesija naujam albumui ir naujam singlui












Prieš Jūs nauja Christina Aguilera ir jos stilius. Dar daugiau nuotraukų iš naujojo singlo Not myself tonight" ir albumo "Bionic" fotosesijos!



Christina Aguilera atskleidė savo bioniškumą


„Beveik metus dirbau ir ruošiausi šiai akimirkai. Kaip žinote, ką tik baigiau filmuotis filme „Burleska“, jį pradės rodyti kino teatruose šiemet per padėkos dieną. Pagaliau šią vasarą, birželio 8 d. pasirodys ir ketvirtasis studijinis albumas „Bionic“. Be galo džiaugiuos, galėdama pasidalinti su jumis savo kūryba. Noriu papasakoti, ką man šis projektas reiškia“, - pristatydama savo naująjį singlą iš netrukus pasirodysiančio albumo savo gerbėjams rašė Christina Aguilera.


„Kiekvienas mano albumas atspindi asmeninę patirtį, kuri mane formuoja. Tvirtai tikiu, kad gyvenimas skirtas tobulėti, atrasti save ir save išreikšti. Per muziką išreiškiu savo patirtį ir pasidalinu ja su kitais, kuriems galbūt pravers. Per pastaruosius ketverius metus daug sužinojau apie save, supratau, ką sugebu, ką kiekviena moteris sugeba. Nuo albumo „Back to Basics“ išėjimo tapau motina, žmona ir galiausiai – aktore.



Nauja veikla reiškia naujus iššūkius ir suteikia galimybę atskleisti naujas savo puses, apie kurių egzistavimą nė nenumaniau. Aš turiu daug veidų ir daug pareigų. Man tinka daugybė apibūdinimų. Šis albumas atspindi įvairias mano asmenybės puses. Nelengva apibūdinti jo skambesį, nes mane pačią nelengva apibūdinti. Galiu būti rimta, galiu būti žaisminga, seksuali, mylinti, griežta, darbšti, atvira.


Norėdama atspindėti šias savybes rinkausi įvairius menininkus prodiuserius ir žanrus. Pasitelkiau tiek elektroninius, tiek natūralius elementus, kad išgaučiau gaivią, seksualią nuotaiką, kuri svyruotų nuo žaismingos iki mąslios. Tai paskatino išmėginti tokius dainavimo būdus, kurių anksčiau nebuvau bandžiusi. Taip pat praplėsti asmenybės ribas ir išbandyti naujoves, reikšmingas mano ateičiai ir man kaip menininkei.



Dainos albume atspindi daugelį mano pusių. Kaip ir visos moterys, supratau, kad kartais galiu tapti superžmogumi. Kaip ir visos moterys, esu bioniška“, - mintimis dalinosi populiarioji atlikėja.