2010 m. spalio 31 d., sekmadienis

Christina Aguilera – Samanthos Ronson meilužių sąraše

Homoseksualumo neslepianti britų dainų kūrėja, didžėjė Samantha Ronson, regis, tikrai turi kuo sužavėti moteris. Anksčiau su skandalingąja Lindsay Lohan susitikinėjusi 33-ejų S.Ronson neslepia suviliojusi žaviąją 29-erių Christiną Aguilerą.

Žinią pranešę Thesun.co.uk žurnalistai juokauja, kad mėgaudamasi tokių moterų draugija S.Ronson pavydą kelia ne vienam vyrui.

Britų portalo informaciją apie lesbietiškas Ch.Aguileros išdaigas patvirtino S.Ronson bičiulis, muzikos prodiuseris Marlonas Davidas. Anot jo, dainininkė išties dalyvavo meilės žaidimuose trise, tačiau tai – tikrai nebuvo jos skyrybų su vyru Jordanu Bratmanu. Jie buvo susituokę 5-erius metus, turi 2-ejų sūnų Maxą.

„Jordanui niekada nepatiko, jog Christina mėgo moteris, tačiau jis vistiek manė, kad jų santuoka nusiseks. Samantha man pasakojo, kad jos su Christina mėgavosi meile trise praėjusį mėnesį Meksikoje, kai ji suvokė, kad „ta pupytė karšta“. Jos nuomone, Christina yra tarsi „patraukli koledžo naujokė“, – intymias smulkmenas pasakojo M.Davidas.

Jis pridūrė, kad S.Ronson ir Ch.Aguilera kartais paišdykauja darydamos vaizdo skambučius „Skype“.

Tikėti tuo ar ne, kiekvieno reikalas.


Komentarų nėra:

Rašyti komentarą